Alma Media ei siunaa homoliittoja

Rengastaja ja heinäsorsien homoliitto
 

Alma Median toimitusjohtaja Kai Telanne on erottanut Lapin Kansan päätoimittajaksi valitun Johanna Korhosen. Kaikesta päätellen siksi, että Korhosen puoliso ei ollutkaan mies. Alma Median lehden päätoimittajan pätevyysvaatimuksiin kannattaakin lisätä kohta: puolison on parasta olla mies. Telanteen olisi syytä tarkastaa, että konsernin muiden lehtien päätoimittajien puolisot ovat varmasti kaikki miehiä ja että he eivät ole mukana politiikassa tai muussa epäilyttävässä sukupuolisiveyttä loukkaavassa toiminnassa.

Lapin Kansan nykyinen päätoimittaja Heikki Tuomi-Nikula puolestaan sanoo, että julkilesbo ei sovi Lapin Kansan päätoimittajaksi. Alma Media olisi syytä tarkentaa myös, että päätoimittajaksi sopii jatkossa ainoastaan voimayhtiöiden virallisesti hyväksymä kaappikepulainen.

Edelleen kuulee väitettävän, että homous on luonnonvastaista. Luonnolle ei asiasta ole tiedotettu. BBC Wildlife kertoo elokuun (2008) numerossaan, että homoseksuaalista käyttäytymistä on havaittu ihmisen lisäksi yli 450 eläinlajilla. Esimerkiksi Oahun saarella pesivä Havaijinalbatrossiyhdyskunnan (Phoebastria immutabilis) 40 parista 15 on kahden naaraan lesbopareja, ja puolet niistä muni ja kasvatti poikasen yhtä hyvällä menestyksellä kuin sekaparitkin. Kotoisilla merihanhilla ja heinäsorsilla tavataan urosten homopareja.

Alma Media julkaisee muun muassa Aamulehteä, Iltalehteä ja Kauppalehteä. Jos konsernin toiminta ei miellytä, voi sen tuotteet jättää hyllyyn. On kyllä pakko sanoa, ettei umpivanhoillista Aamulehteä tahdo jaksaa lukea muutenkaan.

 
Ota yhteyttä | | Avainsanat: , , , ,

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *