Avainsana-arkisto: luomu

Haastekampanja Itämeren puolesta

Itämeri - Asutaan siististiKuvitusta Helsingin ja Turun käynnistämään Itämerihaaste -kampanjaan. Kirjanmerkkien kääntöpuolella on vinkkejä, miten tavallinen ihminen voi arjessaan vähentää Itämeren kuormitusta.
Itämeren suojelua ei olla sälyttämässä yksin yksittäisten ihmisten harteille. Kampanjassa on mukana jo 170 organisaatiota, jotka ovat laatineet oman Itämeren suojeluun tähtäävän toimenpideohjelmansa.
Itämerihaaste -sivustolta löytyy lisätietoa. Esimerkiksi kuinka organisaatiot voivat liittyä mukaan ja millaisiin käytännön […]

Tallennettu kategorioihin Blogi, Ympäristö | Avainsanoina , , , , , , , | 1 kommentti

Ympäristöpassi auttaa ekokokkaamaan

HanavesiSuomalaisten kulutuksen ympäristövaikutuksista noin kolmannes aiheutuu ruokailusta. Ruoan hankkiminen ja laittaminen itse on toistaiseksi ollut helpoin tapa vaikuttaa syömänsä ruoan ympäristövaikutuksiin. Suurin osa ihmisistä syö kuitenkin säännöllisesti ammattikeittiöiden valmistamia aterioita koulussa, työpaikkaruokailussa, sairaalassa tai ravintolassa. Ammattikeittiöillä on hyvät mahdollisuudet ohjata asiakkaitaan tekemään kestävämpiä valintoja.
Ympäristöpassi kannustaa ammattikeittiöitä kestävän kehityksen mukaisiin hankintoihin ja ympäristövastuulliseen toimintaan. […]

Tallennettu kategorioihin Blogi, Ympäristö | Avainsanoina , , , | Jätä kommentti

Kevättä ja Pääsiäistä!

Kana ja munaSivuston pitkällinen päivitys valmistui sopivasti kevätjuhlan kynnyksellä. Ulkoasua on uusittu samalla. Nyt sivujen pitäisi näkyä mukavasti myös matkapuhelimella Todd Halfpennyn mainion pluginin ansiosta. Piirrosarkistossa mobiilityyli ei vielä toimi, siltä osin taistelu jatkuu.
Mutta nyt on aika kohottaa kuppi keväälle!

Tallennettu kategorioihin Blogi, Ympäristö | Avainsanoina , , | Jätä kommentti