Geenisoijalla lihotettua makkaraa!

Sirkka-Liisa Anttila, nauravat nakit ja geenisoija

Joutsenmerkki on tähän saakka varmistanut, että tuote on valmistettu suomalaisesta lihasta ja tuotannossa ei ole käytetty geenimuuntelua. Nyt joutsenmerkillä voi heittää vesilintua.

LSO Foods aloitti kesäkuussa geenimuunnellun soijarehun maahantuonnin. LSO Foods toimittaa lihaa HK Ruokatalolle ja Järvi-Suomen Portille. Lainsäädäntö ei vaadi GMO-rehulla ruokitun lihatuotteen merkitsemistä, joten kuluttajan on mahdoton tietää, onko tuotteessa käytetty GMO-rehua.

Ainoa tapa varmistaa, ettei tue GMO-tuotannon leviämistä Suomeen, on jättää HK:n ja Järvi-Suomen Portin tuotteet kaupan hyllyyn.

GMO-vapaa Suomi -kampanjan sivuilla on listattu ne suomalaiset lihatuotteet, joissa saattaa olla gm-soijasikaa.

Boikotin ohella voi vaatia poliitikkoja toimimaan niin, että GMO-lihatuotteet merkitään. Satu Hassi ja Heidi Hautala toivovat, että Suomen hallitus olisi asiassa aktiivinen, ja esittäisi EU:lle pakollisia GMO-rehumerkintöjä
Tuotteet, joissa on käytetty ulkomaista lihaa, saattavat myös olla GMO-rehulla tuotettuja.

Pitääkin ryhtyä etsiskelemään hyviä pensas- ja härkäpapureseptejä, sekä hankkia pakastimeen hirveä, poroa ja luomulihaa. Kalaan täytyisi myös ehtiä!

 
Ota yhteyttä | | Avainsanat:

Vastaus kohteessa Geenisoijalla lihotettua makkaraa!

  1. Arto Häme sanoo:

    …miten sulla etistynyt laihuttaminen? Meillä perheesä kilot katuvaa aivan silimisä = molemmilla lähteny aikas mukavasti kiloja!…ei muuta kuin työpäivän iloa ja laihuttaan muutamia kiloja! t.”posket lommolla”

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *